צבעים
→ חזרה לפורוםמצרפת לכן פה את צבעי העונה. ביום רביעי יעלה התוכן לאתר + צבעי העונה עד אז אשמח לשמוע את דעתכן על 5 צבעי המפתח ועל יתר צבעי העונה. אתן מתחברות? יש צבע שהפתיע אתכן במיוחד?

תגובות (7)
Sarah Benediktתלמידת קלאס25.5.2026אני מאד מתחברת להכתום וכחול ראויל - הם צבעים כזה lively שמאד מתאימים לקיץ, במיוחד בשילוב עם צבעי קונטרא/בייסיק - אוהבת את ה-pop of color! הירוק פחות מושך לקיץ.
LittleStitchתלמידת קלאס25.5.2026אני ממש אוהבת את הכתום! זה צבע עם מלא חיות הייתי משתמשת איתו בנגיעות לצווארון לאלמנט חמוד בבגד או לדגם עם גיזרה ממש קלאסית שאין בה הרבה עניין. הכחול רויאל והורוד אני גם ממש אוהבת הירוק פחות אהבתי אולי בתור אלמנט קטן הייתי מכניסה אותו
- חני קארניאל -מייסדתFREE25.5.2026
אין עליכן - רואים שאתן בוגרות קלאס mt השילוב צבעים נכון הירוק גכון בצורה מסוימת יהיה לכן דוגמאות במגזין
- לליתלמידת קלאס27.5.2026
דווקא אהבתי את הירוק. כן, גם בלוק שלם, נראה לי אחר, שונה ומעניין. קשה לי מאוד לראות צבע או שילוב צבעים שברור לכולם שזה יהיה מסחרי, שבטוח ילך. כי תכלס, תחילת העונה מגיעה וכולללםם עם אותו הצבע! ניקח לדוגמא את הצהוב בננה העונה. אני אישית מקיאה אותו כבר, ושמחה שאין לילדים שלי לוק שלם בצבע הזה. למה? כי לא הייתי מלבישה אם היה! זה שכולללם, כל החברות, בכל הסגנונות, הבדים הגזרות, כל סוגי המותגים והרמות- מעלה קונטנציה כבר מבחילה בעיניי, ומורידה מאוד את הערך של לקחת צבע מפתח שבטוח יאהבו ויתחברו. לא אמרתי לא להשתמש בצבעים, להשתמש רק בפלטת צבעים! אבל לחשוב על הצבעים השונים והאחרים. כן גם בלוק שלם, ולא רק בנגיעות. וגם לשחק בגוונים. מה אומרות?
- מריםתלמידת קלאס28.5.2026
תכלס אנחנו כן חייבים לדאוג שזה יהיה גם מסחרי וזה יחטף בחנויות. וכן לעשות קולקציות לרוב הקהל ולא לסוג מסוים של לקוחות. אבל הכי חשוב שבסוף זה יהיה יפה אם זה גם יחודי וגם יפה אז זה הכי מסחרי. בכל אופן לי גם מפריע החום והירוק כי זה נראה לי צבעים חורפיים. והלקוחות פחות מתחברים בקיץ לצבעים חורפיים. צריכים לחשוב טוב איך להפוך את זה לקייצי.
- חני קארניאל -מייסדתFREE28.5.2026
לללי ומרים אתן ממש צודקות, מה שללי אומרת נכון במיוחד למי שמכוונת לסמל מותג. כשמכניסים לצד צבע ייחודי גם גוונים מוכרים יותר, את גם נותנת תחושה של “המילה האחרונה” חדשני ואופנתי אבל גם הופכת את הדגם לנעים ונוח יותר לקנייה. הקונה מרגישה שזה חדיש ומיוחד, אבל לא זר מדי. אפשר למשל לשלב ירוק אחו עם ורוד אפרסק, או לבחור בירוק בלבד אבל לעדן אותו לטון בהיר ורך יותר. ככה נשמר הייחוד, ועדיין יש תחושת חיבור טבעית ונעימה לעין.
Sarah Benediktתלמידת קלאסלפני 1 שבועיצרנית אחת הייתה במילנו לפני כמה שבועות והיא אמרה לי שצבע חום מאד נכנס שם, יש מלא מלא חום ברחוב. השאלה אם זה באמת יכניס - ואם כן, כמה חזק - לעולם החרדי בקיץ SS27? חום נראה לי כזה חם לבגדי קיץ...
התחברי כדי להגיב.