אמאלה ואבאלה איזה אתר!!!!
→ חזרה לפורוםחברות, לא מתאפקת, רואה שעדיין אין אפשרות לכתוב תגובות בסוף המאמרים, חייבת לכתוב פה!! חומר ששווה זהב!!!!!! חני, כל מה שאמרת, כל מה שהסברת, כל מה שדיברת, כל מה שהבטחת -קטן על זה!! חיכיתי למשהו וואוו כי אני מכירה אותך, ויודעת שבמה שאת רק נוגעת השמיים הם הגבול! אבל זה יותר ממה שדימיינתי!! ובטוחה שלא רק אני!!! אלף פעמים תודה❤️ זכינו בענק!!!!
תגובות (8)
- חני קארניאל -מייסדתFREE27.5.2026
“וואו… קראתי כמה פעמים 🥹❤️ תודה על המילים האלה, הן נכנסות ישר ללב. השקעתי בזה את כל הנשמה שלי, והתגובות שלכן רק מחזקות אותי לדעת שזה מגיע בדיוק למקום הנכון. זכיתי בכן לא פחות❤️
- חני קארניאל -מייסדתFREE27.5.2026
חייבת להוסיף שזה כלום ממה שהולך להיות פה כמו שאתם מכירות אותי אוהבת הכל עכשיו והרגע השם מלמד אותי הרבה סבלנות אבל עוד קצת וחכו מבטיחה שזה עוד כלום
LittleStitchתלמידת קלאס27.5.2026הרגע פתחתי את האתר ואוואואו אין לי מילים!!!!!!!!! 😍זה פשוט מושלם!!!!!! יש בו כל מה שצריך בשביל להצליח בגדול !! בצורה נגישה וברורה חני מרגישים בכל דף את הלב שלך פועם ... רואים את הההשקעה רואים שהכנסת את עצמך רואים שחשבת על הכל וכמו תמיד רוצה שנצליח הכי ונותנת לנו כלים להגיע למושלם זה מעבר לכל דמיון!!! באמת!! עשית כאן משהו אדיר!!! זה שעות של עבודה והשקעה אין מילים להגיד תודה!!!👏👏👏❤️❤️
- הדסתלמידת קלאס27.5.2026
זה באמת וואהו !!!! לא דמיינתי כזה דבר מושלם!! רעיונות מושלמים לתוכן של האתר! וזה בדיוק מה שחיפשנו עד היום חני את פשוט אלופה,!!
- מריםתלמידת קלאס28.5.2026
חני... פשוט אין מילים. מושלם.... זה לא מילה. כזה לעניין. כזה ברור. קו נקי בלי בלבולים. באמת משהו שלא ראיתי אף פעם... איזה כיף שזכינו. עלי והצליחי. תמשיכי הלאה. ואני יכולה להגיד לך שאת דוגמה אישית בשבילנו איך שכל הזמן צריכים להתפתח בעסק ולא לישון. וכשמשקיעים אז באמת מצליחים בסיעתא דשמיא. בכל אופן שוב תודה ובהצלחה
- Yehuditתלמידת קלאס28.5.2026
וואו וואו וואו!!!!! לא רק העיצוב מטורף, גם התוכן, השפה והדיוק בהדפסים פשוט נדיר! רמה לא פחות מבינלאומית!!! באמת שאפו ענק🎉🎉🎉 אתר שמיד שנכנסים מבינים שמי שעומד מאחוריו חושב אחרת, עובד אחרת, ונמצא כמה רמות מעל כולם ❤️
- מרFREE31.5.2026
מטורףףףףף לא ציפיתי לאתר כזה מושקע!!! חני את פשוט מטורפת!!! הרמה הכי גבוהה שנתקלתי בה ועוד במיוחד למגזר שלנו?! אני בחלום!!!! ❤️❤️
- שרהתלמידת קלאס2.6.2026
יואוו איזה כיף לעבור על האתר פה, חני זה הזיה פתחתי את המגזין של ההדפסים וחשבתי שאולי אני אמצא שם איזה שהוא הדפס מעניין להשראה אבל באמת שלא תכננתי את הכמות הזאת, חלוםםםם 🎉🎉🎉 שווה להיות חלק מזה---
התחברי כדי להגיב.