לאיזה תוכנות ai הכי שווה לעשות מנוי?
→ חזרה לפורוםבנות חייבת עזרה!! רוצה לדעת באיזה תוכנות ב-AI אתן משתמשות הבנתי שיש הרבה ואני צריכה ייעוץ אשמח להמלצות מניסיון
תגובות (4)
LittleStitchתלמידת קלאס4.6.2026אני חושבת שתעשי מנוי לגי' פי טי ולג'ימיני ותראי איזה מהם נותן לך תוצאות יותר טובות לי יש גימיני עד לפני תקופה הייתי ממש מרוצה לאחרונה קצת פחות.
- אסתי נבוןתלמידת קלאס4.6.2026
גיפיטי אלוף בפרומפטים וג'מיני אלוף בתמונות אני עשיתי מנוי לג'מיני ומשתמשת בגיפיטי החינמי לפרומפטים... הרבה פעמים אני משתמשת גם פה וגם פה ואז רואה מי נתן תוצאה יותר טובה
- אסתי נבוןתלמידת קלאס4.6.2026
יש גם את ניו בלאק אבל לדעתי יותר קשה לתפעול...
- AI.LAFREE9.6.2026
אם את מחפשת כלים שירימו את רמת העיצוב שלך, אל תסתבכי עם תוכנות מורכבות. השילוב המושלם לעבודה יצירתית נטו הוא Gemini ו-ChatGPT: Gemini (הכוח הוויזואלי): זה ה'מכחול' הכי מדויק שיש היום. הוא פשוט מבין אופנה – החל מטקסטורות מורכבות (כמו ג'ורג'ט או בדים מיוחדים), דרך תאורה של צילומי קולקציה ועד לרמת הדיוק בפרטים הקטנים. הוא עובד איתך בטבעיות ולא דורש ממך לעבוד קשה מדי כדי לקבל תוצאה ברמה גבוהה. ChatGPT (השותף לעיצוב): הוא הכלי הכי טוב לסיעור מוחות של קונספטים לעיצוב. בין אם זה תכנון גזרות, משחקי צבעים, או פיתוח של רעיון ראשוני לדימוי סופי – הוא מבין את השפה העיצובית שלך ועוזר לך להוציא מהדמיון שרטוטים ודימויים מושלמים בקלות
התחברי כדי להגיב.